Találkozzunk online!

Arra biztatunk mindenkit, szorgosan gyakoroljon otthon is, mi segítünk!

Kicsit olyan, mintha megállt volna az élet. De nem nálunk! Reagálva a világon kialakult járványhelyzetre, klubunk igen hamar átváltott a távoktatásra.
A Békessy Béla Vívó Klub mindenki egészségének megőrzése érdekében már március 16-tól felfüggesztette a csoportos edzéseket. A foglalkozások eredetileg március 31-ig szüneteltek volna, azonban a továbbra is fennálló vírushelyzet okán az egyesület elnöksége határozatlan időre meghosszabbította határozatát.

Irány a virtuális terem
Egy napra sem maradtak azonban feladatok nélkül tanítványaink, rögtön a közös edzések felfüggesztésének első napján online oktatásra váltottunk át. A Goggle classroom rendszeren keresztül biztosítunk edzéslehetőséget vívóinknak. Szakképzett oktatóink rengeteg hasznos feladattal, olvasnivalóval, tesztekkel, videókkal készülnek napról napra. Örömmel tapasztaltuk, hogy sokan kapcsolódtak be ebbe a fajta távoktatásba is.
A vívóovi-vívósuli, az előkészítő és haladó, a versenyző, valamint a kerekesszékes csoportjaink számára külön-külön, speciálisan összeállított anyagokkal készülünk.
Természetesen jól tudjuk, hogy növendékeink lehetőségei eltérőek lehetnek, egy panellakás kis szobájában szűkösebb a hely, mint egy családi ház kertjében. Éppen ezért edzőink úgy próbálják összeállítani az elvégzendő feladatokat, hogy azok mindenki számára elvégezhetőek legyenek.

Új környezet vár
Klubunk ráadásul április elsejétől a helyzet normalizálódásáig a tagdíjakat 50 százalékkal csökkentette.
Kérjük, figyeljétek közösségi oldalainkat is, mert ott is fontos és hasznos információkat találhattok a klubbal kapcsolatban. Például örömteli hír, hogy a terembővítés rendben zajlik, a teremszárnyakat már összenyitották a szakemberek, bízunk benne, hamarosan már együtt élvezhetjük a kibővített és megújult Faraktár utcai vívócentrumunkat!

2020-04-03T10:09:36+00:00