Már a tető is a helyén van

A remek munkának hála a vártnál jóval hamarabb átadhatják a Békessy új termét.

Rendkívül fontos mérföldkőhöz érkezett 2019. november közepén a Békessy Béla Vívó Klub: a nagy múltú egyesület a jelenlegi, Faraktár utcai vívótermének épületét egy új, akadálymentes edzőtérrel, illetve a hozzá tartozó szociális térrel és öltözőkkel bővíti.
Dezső Zsigmond, a klub elnöke természetesen figyelemmel kíséri az építkezést, és örömmel látja, hogy minden az ütemezésnek megfelelően halad. – Nagyon várjuk már, hogy elkészüljenek a munkálatokkal, évek óta készülünk erre a beruházásra. Sok szempontból is pozitív változásokat várunk a fejlesztéstől: jobban elférünk majd, az új teremnek hála magasan jegyzett, nemzetközi versenyeknek, edzőtáboroknak is otthont adhatunk majd. Komfortosabb, szebb lesz a környezet, ahol tanítványaink az idejüket töltik, ami fontos a számunkra. A szolgáltatási repertoárunkat is bővíteni fogjuk, de ezzel kapcsolatban egyelőre nem szeretnék részleteket elárulni – osztotta meg Dezső Zsigmond, aki mérnökként, és mint klubelnök is másképp tekint az épülő teremre.

Júniusban átadhatják
A kivitelezést a Dryvit Profi Kft. végzi, melynek ügyvezetője, Bana László arról beszélt, szívesen vállalták el ezt a munkát. – Ez az építkezés más kategória, mint azok, amelyeket el szoktunk vállalni, talán ezért is vágtunk bele. Láttuk, hogy egy magánkezdeményezés mivé tudja kinőni magát szinte a semmiből, és mi is szeretnénk hozzátenni ehhez, ez számunkra is egy kihívás, amelyet élvezünk. Ez a fiatalokról szól, boldoggá teszi a gyerekeket, cégünk szlogenjéhez híven a jövőt építjük – fogalmazott a cégtulajdonos, majd egy jó hírről is beszámolt.
– Az épület már szerkezetkész, immár a belső, befejező munkákat kezdjük meg. A szerződésünk szerint szeptember 22-én kellene átadnunk a termet, de mindenki nagy örömére már júniusra elkészülhetünk mindennel – mondta Bana László, aki maga is úgy határozott, ki fogja próbálni ezt a különleges sportágat.

2020-03-09T18:17:51+00:00