Klubunknál is közeledik a nyári szünet

Bár edzések nem lesznek, de a különböző táborainkba lehet jelentkezni!

Kedves vívóink! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a nyáron szünetelnek az edzéseink, viszont jó hír, hogy különböző edzőtáborainkban lesz lehetőségetek csiszolgatni technikátokat.
Kérjük, a júniusi edzéseket követően mindenki vigye haza a felszerelését és rendezetten hagyja a termet, mert július 3-13. között a vívótermünkben készül a budapesti világbajnokságra a spanyol, ukrán és a kazah válogatott.
Az előkészítő csoport utolsó edzése június 28-án lesz, és majd csak szeptember 2-án folytatódnak a tréningek.
A kard, tőr, párbajtőr haladó+versenyző csoportok tagjainak számára jövő hétfőtől összevontan 17 órától 19.30-ig lesz lehetőségük edzeni, június 28-ig.
A vívóovisoknak és sulisoknak június 17-től összevontan, 17 órától vezénylik majd a foglalkozásokat egy héten át, aztán majd szeptember 6-ától várjuk őket ismét a Békessy Vívócentrumban. De, van egy „kezdő küzdelem” elnevezésű háziversenye az ovis, sulis és az előkészítő csoportnak, amire 24-én kerül sor a Békessy Béla Vívócentrum. Nevezni majd a helyszínen lehet (500 Ft/fő), minden korosztály 17 órakor kezdi majd meg a versenyt. A párbajtőr szabályai lesznek érvényesek. A „vívóovi” és a „vívósuli” korosztályokban végig műanyag felszereléssel vívnak. Az „előkészítő” csoportosoknak a döntőbe jutásig műanyag felszereléssel zajlik a verseny, a döntő asszót, az „előkészítő” csoport versenyzői fém fegyverekkel, vívóruhában vívják. Minden korosztály első 8 fiú és 8 lány versenyzője éremdíjazásban részesül. Az „előkészítő” korosztály legjobb 4-4 versenyzője lehetőséget kap a nyári A1-es vizsgán való részvételre. (A vizsga tervezett időpontja 2019. június 27-28.)

Képesítő vizsgára fel
Június 27-28-án a Békessy Béla Vívó Klub Szakmai Bizottsága alap- és középfokú vívó képesítői vizsgát szervez vívótermében. Jelentkezés a vizsgadíj (4000 Ft/fő) befizetésével június 24-ig lehetséges. A fizikai szintfelmérő (A1-B1. szint) 17:00-kor kezdődik, az A1. vizsga 17.30-tól lesz, az A2. 18-tól, az A3. 18.30-tól, az A4. 19 órától, míg a B1. este fél nyolctól.

Irány Hadház
A tavalyi évhez hasonlóan, idén is megrendezzük a Vívóovi-Vívósuli tábort, mely a Debrecentől körülbelül 20 km-re fekvő Hajdúhadházi Szederjes Sport és Szabadidő Központban lesz július 8-12. között. A részvételi költség az ott alvóknak 35.800 Ft, a haza járóknak 27.500 Ft, napi bejáróknak (minimum 2 naptól) 5.600 Ft/nap. A részvételi díj tartalmazza az ott alvóknak a napi 3 étkezést (reggeli, ebéd, vacsora), szállást, a hazajáróknak az ebédet és az egyéb felmerülő költségeket. Nem tartalmazza viszont az oda- és a visszaút költségeit. A tábor költségeit legkésőbb az indulásig kérjük rendezni! Jelentkezni a csatolt jelentkezési lappal június 12-ig lehet. Az első 15 jelentkező értékes vívós ajándékcsomagot kap! Esetleges kérdéseikkel keressék meg az edzőket.

Találkozzunk Kácson!
Mint már egyesületünkben hagyomány, az utóbbi évekhez hasonlóan, idén is tartunk alapozó edzőtábort a Bükk déli részén elterülő Kács községben, ezúttal július 29-augusztus 4-ig rendezzük meg az összetartást. A tábor célja a gyerekek alapkondíciójának megőrzése, továbbfejlesztése, a csapatszellem erősítése. További részletek a csatolt dokumentumban.

Alapozó edzőtábor
A párbajtőrözők számára nemzetközi technikai alapozó edzőtábort rendezünk augusztus 19. és 25. között. A pontos program és egyéb fontos információk a csatolt dokumentumban megtalálhatóak.

Edzotabor_2019

edzotabor-2019-aug-deb

Vívósuli-edzőtábor-2019

2019-06-14T23:02:59+00:00