Klubunknál is közeledik a nyári szünet

Bár koronavírus-járványveszély nem múlt el, de a különböző táborainkba már lehet jelentkezni!

Kedves vívóink! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a júliusban szünetelnek az edzéseink, viszont jó hír, hogy különböző edzőtáborainkban lesz lehetőségetek csiszolgatni technikátokat.
Kérjük, a júniusi edzéseket követően mindenki vigye haza a felszerelését!

Az ovisok, sulisok és az előkészítő csoport tagjai a „kezdő küzdelem” elnevezésű háziversennyel június 26-án zárják az évet. Nevezni majd a helyszínen lehet (500 Ft/fő), az „előkészítő” korosztály 17 órakor, a „vívóovi-vívósulisok” 18 órakor kezdik majd meg a versenyt. A párbajtőr szabályai lesznek érvényesek. A „vívóovi” és a „vívósuli” korosztályokban végig műanyag felszereléssel vívnak. Az „előkészítő” csoportosoknak a döntőbe jutásig műanyag felszereléssel zajlik a verseny, a döntő asszót, az „előkészítő” csoport versenyzői fém fegyverekkel, vívóruhában vívják. Minden korosztály első 8 fiú és 8 lány versenyzője éremdíjazásban részesül.

Képesítő vizsgára fel
Június 29-30-án és július 1-én a Békessy Béla Vívó Klub Szakmai Bizottsága alap- és középfokú vívó képesítői vizsgát szervez. További részletek az edzéseken.

Irány Hadház
A tavalyi évhez hasonlóan, idén is megrendezzük a Vívóovi-Vívósuli tábort, mely a Debrecentől körülbelül 20 km-re fekvő Hajdúhadházi Szederjes Sport és Szabadidő Központban lesz július 6-10. között.Bővebb információk és jelentkezési lap itt: Jelentkezési lap. 

Szülői-nyilatkozat

Találkozzunk Kácson!
Mint már egyesületünkben hagyomány, az utóbbi évekhez hasonlóan, idén is tartunk alapozó edzőtábort a Bükk déli részén elterülő Kács községben, ezúttal július 27-augusztus 2-ig rendezzük meg az összetartást. A tábor célja a gyerekek alapkondíciójának megőrzése, továbbfejlesztése, a csapatszellem erősítése. További részletek itt.

Szülői-nyilatkozat

Alapozó edzőtábor
A versenyzők számára technikai alapozó edzőtáborokat rendezünk augusztus 10. és 28. között. A pontos program és egyéb fontos információk később.

2020-06-09T16:10:57+00:00