Készüljetek! Hétfőtől újra együtt!

Kiscsoportos foglalkozásokkal indítunk, a részvétel regisztrációhoz kötött.

Hosszú hetek önmegtartóztatása után újra beindulhat az élet. A koronavírus-járvány miatt sajnos a közös edzések is szüneteltek, és bár azonnal reagáltunk a kialakult helyzetre, az online feladatok nyilván nem nyújthatják azt az élményt, amelyet együtt élhetünk át a vívóteremben.
Van egy jó hírünk: egy tesztedzésen már túl is vagyunk, alaposan megvizsgáltuk, miként lehetne az óvintézkedések maximális betartása mellett újra beindítani a közös tréningeket. Sok ötletünk van, beszereztük a szükséges felszerelést a biztonságunk, a biztonságotok érdekében. A zöld jelzést is megkaptuk, így hétfőtől (május 11.) újra belecsaphatunk a lecsóba.

Minden infó a honlapon
Szóval elő a fegyverekkel: a Békessy Béla Vívó Klub újra megnyitja kapuit és megkezdi a szabadtéri foglalkozásokat.
Az edzéseken történő részvétel szülői hozzájáruló nyilatkozathoz és előzetes online regisztrációhoz kötött, melyek a klub honlapján (www.debrecenivivas.hu) elérhetők az edzésbeosztásokkal együtt.

Regisztráció itt: http://debrecenivivas.hu/teszt-regisztracio/

A tréningek szabadtéren zajlanak majd a Békessy Béla Vívócentrum sportudvarán. A célunk, hogy az óvintézkedések maximális betartása mellett színes és változatos szabadtéri foglalkozásokat tartsunk a gyermekek számára, ezért a szükséges felszereléseket kérjük, mindenki maga biztosítsa.

2020-05-06T18:26:07+00:00