Figyelem! Változik az edzések rendje!

Figyelem!

Magyarország kormánya június 18-i hatállyal megszüntette a 40/2020 (III.11.) kormányrendelet szerinti veszélyhelyzetet, ezzel párhuzamosan hatályát veszítette a koronavírus elleni védekezésről szóló 2020. évi XII. törvény, így újabb edzéslehetőséget biztosítunk a sportolóinknak.

2020 június 22-26.

Párbajtőr versenyző: minden nap 16:00-18:00

Párbajtőr haladó: minden nap 17:00-19:00

Kard+tőr: minden nap 18:00-20:00

Felnőtt hobbi: kedd-csütörtök 18:00-20:00

Kerekesszékes: minden nap 16:00-19:00

Előkészítő: kedd-csütörtök 17:00-18:00

Vívóovi-vívósuli összevont: hétfő-péntek 18:00-19:00

 

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a júliusban szünetelnek az edzéseink, viszont jó hír, hogy különböző edzőtáborainkban lesz lehetőségetek csiszolgatni technikátokat.
Kérjük, a júniusi edzéseket követően mindenki vigye haza a felszerelését!

Az ovisok, sulisok és az előkészítő csoport tagjai a „kezdő küzdelem” elnevezésű háziversennyel június 26-án zárják az évet. Nevezni majd a helyszínen lehet (500 Ft/fő), az „előkészítő” korosztály 17 órakor, a „vívóovi-vívósulisok” 18 órakor kezdik majd meg a versenyt. A párbajtőr szabályai lesznek érvényesek. A „vívóovi” és a „vívósuli” korosztályokban végig műanyag felszereléssel vívnak. Az „előkészítő” csoportosoknak a döntőbe jutásig műanyag felszereléssel zajlik a verseny, a döntő asszót, az „előkészítő” csoport versenyzői fém fegyverekkel, vívóruhában vívják. Minden korosztály első 8 fiú és 8 lány versenyzője éremdíjazásban részesül.

Képesítő vizsgára fel
Június 29-30-án és július 1-én a Békessy Béla Vívó Klub Szakmai Bizottsága alap- és középfokú vívó képesítői vizsgát szervez. További részletek az edzéseken.

Irány Hadház
A tavalyi évhez hasonlóan, idén is megrendezzük a Vívóovi-Vívósuli tábort, mely a Debrecentől körülbelül 20 km-re fekvő Hajdúhadházi Szederjes Sport és Szabadidő Központban lesz július 6-10. között.Bővebb információk és jelentkezési lap itt: Jelentkezési lap. 

Szülői-nyilatkozat

Találkozzunk Kácson!
Mint már egyesületünkben hagyomány, az utóbbi évekhez hasonlóan, idén is tartunk alapozó edzőtábort a Bükk déli részén elterülő Kács községben, ezúttal július 27-augusztus 2-ig rendezzük meg az összetartást. A tábor célja a gyerekek alapkondíciójának megőrzése, továbbfejlesztése, a csapatszellem erősítése. További részletek itt.

Szülői-nyilatkozat

Alapozó edzőtábor
A versenyzők számára technikai alapozó edzőtáborokat rendezünk augusztus 10. és 28. között. A pontos program és egyéb fontos információk később.

Fontos, hogy bár vészhelyzet megszűnt, de a járványveszély még mindig fennáll, így fokozottan be kell tartatni az előírásokat.

A klub által fenntartott korlátozó intézkedések:

  1. A létesítménybe történő belépést lázmérésnek és alapos kézfertőtlenítésnek kell megelőznie.
  2. Az öltöző használata megengedett.
  3. Az edzés alatt a szellőztetés folytonos (ajtó kitámasztva, ablakok nyitva).
  4. A közös használatú sportszereket (gátak, bóják) használat után felületfertőtlenítővel kezelni kell.
  5. Mindenki a saját egyéni sportszereit (vívófelszerelés, ugrálókötél, TRX, stb) használhatja. Szükség esetén év végéig kölcsönözni tudunk.
  6. Az egyéni, vagy a mini csoportos edzésekre is vonatkoznak a fenti előírások.
2020-06-19T18:14:35+00:00