Bronzos Balaton-parti idényzáró

Keszthelyen rendezték meg az Olimpici ob-t június 20. és 25. között. Az idényzárón természetesen ott voltak a Békessy Béla Vívó Klub fiatal tehetségei, akik szép sikereket értek el.
Tavaly szeptember közepén az Olimpicivel kezdődött újra az élet, miután a koronavírus-járvány miatt 2020. március elején leállt a magyar és a nemzetközi vívóélet; most pedig a korosztályos ob-val zárult az idény. Az indulók létszáma 600 főre tehető, az ifjú párbajtőrözőknek pedig nem csupán egymással, hanem a nagy meleggel is meg kellett küzdeni. De állták a sarat, és ismét egy jó kis versenyt zárhattak.
A Békessy maroknyi csapatából ezúttal Nagy Blanka Virág szerepelt a legjobban, aki a serdülő lányok között szerzett bronzérmet. Blanka nyakába a zárónapon újabb bronz került, miután a serdülők csapatküzdelmeiben Szabó Panna Évával, Szekeres Blankával és Oláh Enikő Júliával ismét a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Eredmények
Gyermek Fiú Egyéni: 9. Oszter-Barcsay Dominik
Gyermek Leány Egyéni: 26. Szabó Emma
Újonc Fiú Egyéni: 41. Oszter-Barcsay Dominik
Újonc Leány Egyéni: 25. Oláh Enikő Júlia, 44. Szabó Emma, 56. Szekeres Abigél
Újonc Leány Csapat: 14. Békessy (Oláh Enikő Júlia, Szabó Emma, Szekeres Abigél)
Serdülő Fiú Egyéni: 38. Kovács Bálint Tamás, 40. Virágos Sebestyén Imre, 71. Bolzoni Sebestyén Mario, 77. Mező István Ottó, 87. Oszter-Barcsay Dominik
Serdülő Leány Egyéni: 3. Nagy Blanka Virág, 17. Szabó Panna Éva, 33. Szekeres Blanka, 47. Oláh Enikő Júlia, 74. Szekeres Abigél
Serdülő Fiú Csapat: 12. Békessy (Kovács Bálint Tamás, Virágos Sebestyén Imre, Bolzoni Sebestyén Mario, Mező István Ottó)
Serdülő Leány Csapat: 3. Békessy (Nagy Blanka Virág, Szabó Panna Éva, Szekeres Blanka, Oláh Enikő Júlia)

2021-06-26T10:17:48+00:00