Júniusi edzések

Júniustól hivatalosan is megkezdjük a beltéri edzéseket. Fontos, hogy a járványveszély még mindig fennáll, így fokozottan be kell tartatni az előírásokat.

A klub által hozott korlátozó intézkedések:

 1. Az edzéseken történő részvétel szülői hozzájáruló nyilatkozathoz és az egyes edzésekre szóló előzetes online regisztrációhoz kötött.
 2. A létesítménybe történő belépést lázmérésnek és alapos kézfertőtlenítésnek kell megelőznie.
 3. A sportolók kültéren gyülekezhetnek (2m távolság), a terembe az edzés előtt 10 perccel léphetnek be és a számukra kijelölt csarnokrészben kell tartózkodniuk (2m távolság) az edzés kezdetéig, vagy további edzői utasításig. Rossz idő esetén az érkezést és beléptetést követően azonnal az edzők által kijelölt csarnokrészbe kell menniük.
 4. Az öltöző használata nem megengedett. Az azonos helységben levő öltözőszekrényekben tárolt felszerelésért egyszerre egy fő mehet. Mindenki lehetőség szerint sportruházatban érkezzen és a vívófelszerelést az edzés kezdetéig készítse elő a terembe. A mosdók használata lehetséges, természetesen itt is csak váltásos módon.
 5. Az edzés alatt a szellőztetés folytonos (ajtó kitámasztva, ablakok nyitva).
 6. Az edzés feladatok szervezése, a gyerekek mozgatása során figyelembe kell venni a megfelelő védőtávolságokat (pl. futás, koordinációs létra: oldal irányban 2 m, egymás után 5m!)
 7. A közös használatú sportszereket (gátak, bóják) használat után felületfertőtlenítővel kezelni kell. Labdák, frizbi és egyéb hasonló eszköz használata nem engedélyezett.
 8. Mindenki a saját egyéni sportszereit (vívófelszerelés, ugrálókötél, TRX, stb) használhatja. Szükség esetén év végéig kölcsönözni tudunk.
 9. Az egyéni, vagy a mini csoportos edzésekre is vonatkoznak a fenti előírások.
 10. A szülők, kísérők az épületbe (előtér, folyosó, iroda) csak
  • indokolt esetben és
  • egyenként, megfelelő távolságot tartva a bent levőktől jöjjenek be
  • a szükséges ideig tartózkodjanak ott.

Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy a gyerekek és az edzők védelmében hozott intézkedések nincsenek betartva és betartatva, felfüggesztjük a beltéri edzéseket és visszaállunk a kültéri edzésekre.

 

2020-06-08T15:37:11+00:00